Алтернативи на кожата за изработка на мъжки портфейли.

Мъжки портфейли от кожа можете да срещнете често, но знаете ли какви алтернативи на кожата можете да намерите при изработването на един мъжки портфейл? Нека ви предложим някои много интригуващи решения на мъжките портфейли.

Силикон – силикона не е традиционен материал за изработка на портфейли, но със сигурност е много удачен, разнообразен и гъвкав материал за това. Може да се оцвети в безброй цветове и дори да съчетае няколко едновременно. Лек, удобен и функционален, той все повече навлиза при изработката на портфейли.

Рециклирани материали – рециклирана пластмаса, полимери и подобен род материали, успешно навлизат при изработката на арт мъжки портфейли. Те са многообразни и могат да присъстват по много начини в джоба ви. Отпечатването на различни изображения и постигане техниката на колажиране при този вид материали е ефектно средство да изпъкнете с нетрадиционния си портфейл.

Стари вратовръзки–забавните и модерни мъжки портфейли от стари вратовръзки са уникално хрумване. Можете да срещнете вариации, като портфейли за карти, за лични документи или просто стандартни двойно сгънати портфейли. Разнообразието от десени и цветовата закачка ще се натрапят трайно в съзнанието ви.

mujki-portfeili-ruchno-izraboteni

Корк – надежден, пластичен и бихме казали фантастичен за изработка на портфейли. Кой каза, че корка е само за винени тапи? Комбинацията на кожен интериор с екстериор от многоцветен корк е страхотно хрумване и несъмнено има своите арт нотки. Пресования корк е доста здрав материал, така че освен интересен, портфейла ви ще е и издръжлив.

Гуми на коли– на кой би му хрумнало да рециклира гуми на коли, за да направи портфейл? Е, има и такива хора. Чудесните свойства на гумата, като изолатор при удари, при допир с вода, нейната разтегливост, оребреност и устойчивост я правят удачна и за изработката на мъжки портфейли.

Колани на коли – здравината и устойчивостта на коланите на колите явно са впечатлили, някой които е бил отегчен от стандартните кожени портмонета. Така са се появили уникалните по рода и дизайна си портфейли от колани на коли. С тях парите ви са на сигурно място и няма опасност да изчезнат.

Има още редица нетрадиционни материали за изработката на мъжки портфейли и те със сигурност са много удачни, като израз на свобода и разчупване на традициите. Уникално е да притежавате такова портмоне, друг е въпросът колко лесно може да се сдобиете с него!

Share Button

Вашият коментар