Какво обичайно съдържа една дамска чанта?

Едно от най-изумителните и забавни твърдения, което съм чувала е, че в хубавата дамска чанта трябва да може да се побере поне буркан с компот без тя да се скъса!

Как и защо трябва да носим буркани и то точно с компот, не ми стана ясно, но се замислих кое е добре да имаме и кое да извадим от своята дамска чанта.

Сложете вътре:

портфейл, телефон, ключове, гримове в компактна форма или само основни неща, които използвате – спирала, червило, пудра, сухи и мокри кърпички в малки опаковки, 2 в 1 четка с огледало, мини любим аромат и сух дезодорант, лепенки, универсални обезболяващи хапчета, една от онези красиви и дискретни кутийки в които има място за превръзка и/или тампони, нещо освежаващо за уста по ваш вкус, ластик или шнола за коса. Също може да добавите и други полезни екстри като: презервативи/противозачатъчни, мини четка за зъби с паста, резервен чифт чорапогащник или чорапи, даже чифт красиво бельо за всеки случай.

По-добре извадете завинаги:

цигарите, стари бележки и смачкани листчета, негодни останки от храна, други странни или тежки предмети, които се чудите какво изобщо правят там.

какво съдържа дамската чанта

Съдържанието на твоята дамска чанта се налага да варира от това колко точно е голяма тя. Носим огромни чанти и ги препълваме често, но можем да си поберем най-важното и в нещо с размерите на портмоне.

Невероятните находки в една дамска чанта зависят от различни неща като: възраст, професия, интереси и други женски особености.

В дамската чанта на ученичка, човек може да намери маратонки или други спортни обувки за час по физическо.

Майките често слагат памперси, играчки и даже мръсен лигавник или самотно чорапче.

Възрастни жени често вадят от своята дамска чанта не друго, а плетка, понякога на нея там й прави компания крем за фиксиране на протези или кутийка със самите зъби на старата дама.

А какво има в твоята толкова красива отвън дамска чанта?

Надявам се да споделите в коментарите долу 🙂

Share Button

Вашият коментар