Как да изберем стилна дамска раница?

Изборът на стилна дамска раница се определя от удобството, практичността и нейния външен вид. Той трябва да бъде съобразен с модните тенденции.

Широкото приложение на този аксесоар в ежедневието е определящо за разнообразието на предлаганите модели.

Раниците са известни още от 18 век. Тогава са ги употребявали предимно войниците. През годините са започнали всички да ги използват за спорт, туризъм, училище и други цели. Жените, известни със своите иноваторски способности, са осъзнали удобството на този аксесоар и са започнали да го използват всеки ден. Днес стилна дамска раница може да се забележи на гърба или рамото на всяка жена, независимо дали се разхожда с детето си, спортува или отива на работа. Това е довело до обособяването на отделна категория сред дамските чанти.

cherna-stila-ranica

За да намерим именно нашата стилна дамска раница, трябва да се запознаем с разнообразието от предлаганите модели. Всекидневните предложения са изработени от плат, еко кожа или велур и са на много достъпни цени. Оформени са с един или два предни джоба, които се закопчават с цип или копче. При колекциите за 2016година място са намерили и етно мотивите. Летните предложения включват и принтове на цветя. Остават на мода и моделите с един скрит правоъгълен джоб отпред. Обкантени с различни метални елементи под формата на шипове и други фигури.

Прави впечатление, че се предлагат и модели с различни размери с обособена преграда за лаптоп или таблет. Материалът за тези изделия е полиестер, върху който е нанесен слой от полиуретан за по-голяма устойчивост.  Формите са по-често правоъгълни с две презрамки, но се срещат и триъгълни варианти с една презрамка.

Обобщено можем да заявим, че една стилна дамска раница трябва да е красива и удобна, да подчертава нашия чар и независимост, а също и да повишава нашето женско самочувствие.

Share Button

Вашият коментар