Една чанта, никога не е достатъчна! Вземи си нова от NovaChanta.com

Страстта на всяка жена е да притежава поне няколко чанти в гардероба си. С тази мисъл ни есъздадохме и нашето магазинче NovaChanta.com

Богато е предлагането на  красиви дамски чанти днес. Можем да избираме сред модели от естествена или изкуствена кожа, лак, велур, текстил или техни комбинации.

Ако ги разгледаме по форми, можем да избираме условно минимум от девет типа чанти:

Големите чанти са харесвани от съвременните жени, които постоянно вършат нещо и искат всичко нужно да е с тях.

Малките официални чанти са подходящи за специални приеми и вечери. Те са луксозни и ефектни модели.

Класическата дамска чанта обикновено е средна по размер и е с леко заоблена, но може да бъде и с правоъгълна или квадратна форма. Изборът дали да бъде с една или две дръжки зависи изцяло от личните предпочитания. Тези чанти се предлагат със средна дължина на дръжките.

Друг вариант са чантите с дълги дръжки, които също са средни по големина и са много практични.

За тези жени, които харесват модели „за през рамо”, са подходящи чантите с дълги регулируеми презрамки. Факт е, че тези красиви дамски чанти са много удобни за носене. Изработват се много често в правоъгълна форма.

разнообразието на еевтините дамски чанти

Създаден е и един специален вариант при който чантата е издължена много спрямо дръжките си – чанта тип торба. Тези модели са често без прегради и са удобни с това, че могат да побират много неща. Често обаче е трудно да намерим това, което търсим в тях.

Цилиндричните чанти са със заоблена форма и са завършени с цип. От този тип има произведени много красиви дамски чанти.

За ежедневието можем да изберем и от разнообразието на варианти на така наречените „докторски” чанти. Често тези модели са с къси дръжки.

Забързаният ритъм на живот е довел и до създаването на чантите за пътуване. Те са от типа на малък сак с правоъгълна форма и са много удобни, също и за свободното време.

Това разделение обаче е съвсем условно.

Креативността на дизайнерите в наши дни е довела до сливането на формите и вече е трудно да се определи точния тип на дадена чанта.

Освен необходимост, тя е и аксесоар, който говори много за характера на притежателката си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *