7-те най-известни марки чанти в света

Louis Vuitton е френска компания, която се оценява на 74 млн. долара. Продуктите й се характеризират с елегантност, лукс и неповторимост. Louis Vuitton се определя като една от любимите марки на Гуинет Полтроу и Джоли.

Hermes е компания, произвеждаща чанти, особено популярна с ръчните изработки и високото качество на използваните материали. Стилът на предлаганите чанти е класически и елегантен и са подходящи за дълготрайна употреба. Семплостта и изчистеността е характерна за моделите на Hermes. Само за информация, най-евтината чанта, която попада в знаменитата серия на Хермес, наречена „Бъркин”, се предлага на цена от близо 8000 долара.

Компанията Fendi, предлага уникално разнообразие от различни модели, с различни цветове, които са подходящи за всяка дама. В началото Fendi е била работилница за кожи и козина, чийто профил по-късно се изменя. Причината е, че ръководството на фирмата поемат 5-те дъщери на основателя, които изместват фокуса от кожените изделия към висшата мода. Марката набира голяма популярност и благодарение на сериала „Сексът и градът”, където главните героини биват определени като големи фенки на бранда. Моделите на Fendi можете да откриете само в бутикови магазини като най-ниската цена стартира от 6670 долара.

Armani е популярна марка у нас, която успява да се наложи с годините и да се превърне в символ на лукс и високо качество. Сред широката гама от продукти можем да включим и елегантните дамски чанти с тази марка.

Prada е италианска модна компания, която стартира дейност още в началото на миналия век. Почти до средата на втората половина от 20-ти век, тя се занимава основно с производството на кожени изделия. В началото на 70-те години, контрола на фирмата се поема от дъщерята на Марио Прада (основател на компанията), която въвежда иновации в компанията, успявайки чрез управленските си решения да я изведе на световната сцена и да я популяризира в редица държави. За съвременните чанти Prada са характерни модерните и необичайни модели, съчетани с неутрални цветове (въпреки, че понякога се появяват нетрадиционно цветни предложения). За украшения могат да се използват различни сребърни и други детайли, които да внесат допълнителен стил към моделите чанти. В интерес на истината няма класация за дизайнерски дамски чанти, които да не включват тази марка. А широката й популярност създава предпоставки за увеличаването на имитациите през последните години.

Италианската компания Furla произвежда наистина стилни чанти. За тях може да се каже дори, че са модни диктатори в тази сфера. Ако си търсите дизайнерски модел на безбожно висока цена, то Furla съчетава всичко това в едно.

Chanel – въпреки многобройните конкурети, Шанел се доказва като марка, при предлагането на дизайнерски чанти. Тя успява да удовлетвори вкусовете на феновете си с класическия дизайн, блестящи елементи и невероятните материи и кожи, които се използват при производството на елегантните модели.

Някои по-евтини модели дамски чанти може да намерите ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *