Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Условия за ползване на NovaChanta.com

Самото ползване на сайта обвързва всички негови посетители с тези общи условия и те се задължават да ги спазват. Това важи дори и за тези, които не правят поръчки през сайта.

Сайтът NovaChanta.com е уеб базирана платформа, която позволява осъществяването на онлайн поръчки и същевременно играе ролята на онлайн магазин.

Всички продукти на сайта като чанти, портфейли и т.н. съставляват един каталог, от който посетителите могат да избират и да поръчват. В същото време този каталог не трябва да се разбира като обвързващо предложение към клиентите за покупка.

Всеки посетител на сайта може да закупи желаният продукт с натискането на бутона КУПИ. С това свое дейстие той изразява своята воля за сключване на договор за продажба. Екипът на сайта NovaChanta.com се задължава от совя страна да изпрати поръчаната стока, стига тя да е налична.

Цялата информация на сайта, както и в блога към него е напълно безплатна. Тя служи за запознаването на нашите читатели и посетители с модните тенденции що се отнася до носенето на аксесоарите, които предлагаме в NovaChanta.com. При споделяне или копиране на информация от сайта ни на друго място в публичното пространство обаче е необходимо да се посочи източникът на информацията, а именно нашият сайт.

Езикът на сайта е български, поръчките се правят на български. Валутата, която се прилага при всички цени е български лев (BGN). Приемат се плащания само в тази валута.

2. Условия за пазаруването и доставката 

Повече за условията ни на доставка, както и за начина на пазаруване може да откриете на този линк ТУК.

3. Регистриране в сайта и защита на лични данни

Всички посетители в сайта ни се разделят на регистрирани и такива, които нямат регистрация. Това са двете основни групи посетители.

Тези които се регистрират, и нерегистрираните които направят поръчка от сайта ни, предоставят определена лична информация. Става въпрос за име телефон за връзка и адрес за доставка (не винаги, тъй като предлагаме и доставка до офис на Еконт).

Всички регистрирани потребители имат право да променят своите лични данни и да получат изтриване на профила по тяхно желание.
Ние от сайта NovaChanta.com по никакъв начин не предоставяме вашите лични данни на каквито и да било трети лица с каквито и да било цели. Ние се грижим за тяхното съхранение и запазване. Единствено можем да предоставим лични данни на наши клиенти в случаи, когато те са поискани от съответните държавни служби, с необходими правомощия, уредени в законодателството на Република България.

4. Условия и ред за рекламации и тяхното предявяване

Подробно информация сме предоставили тук.

Общите условия могат да бъдат променяни и допълвани по всяко време от NovaChanta.com. След тяхната промяна обаче те задължително ще бъдат поместени тук, за да може всички посетители на сайта да се запознаят с тях!