Какви чанти носят жените, които не обичат да носят чанти?

Ако заглавието ви учудва, то бързаме да споделим, че да, съществуват и такива жени. Те могат да бъдат по-физически активни или спортни натури, могат дори да се вписват в определението за „мъжкарана“, която предпочита стил дрехи, на които не отиват повечето лъскави дамски чанти, а могат и просто да не се чувстват достатъчно естествено и комфортно с дамска чанта през рамо.

Тези техни особености и предпочитания обаче далеч не променят факта, че и те имат неизбежната необходимост да пренасят нещата си от едно място на друго или да имат свои вещи от първа необходимост под ръка във всеки един момент. В случаите, в които не успеят (след наистина много усилия), да напъхат всичко нужно по джобовете си, все пак и на тях им се налага да притежават няколко вида чанти, които да изпозлват, когато се наложи.

Раница. Раницата определено е фаворитът за чанта сред жените, които не обичат да носят чанти. Тя е комфортна, непретенциозна, оставя максимална свобода за движение на тялото, а опциите при избор на раница варират от откровено спортни, големи, платнени раници, до кокетни спортно-елегантни, дори и лачени модели. Разнообразието е толкова голямо, че е почти невъзможно да не откриете нещо, което да подхожда точно на вашия вкус.

Малка чанта за през рамо. Малката чанта за през рамо също е добър компромисен вариант, който често се нрави на жените, които не обичат да носят чанти. Тя е дискретна и удобна, не е замислена като крещящ моден аксесоар, а по-скоро като подвижен джоб с по-голяма вместимост. Или поне така обичат да гледат на нея този вид жени. Тя е достатъчно малка, така че да побере портмонето, телефона, ключовете от дома и колата, кърпичките за нос и преносимото зарядно. И е достатъчно малка, така че да не се набива на очи и да не е в разрез с вкуса на притежателката си.

Чанта тип „торбичка“. Този вид чанти също са аксесоар, който по една или друга причина се нрави на жените, които по принцип не са фенове на чантите.

Леко небрежният им вид, наподобяващ пазарска чанта, напоследък се превърна в хит сред много от активните млади хора. Ако е придружена с някакъв атрактивен надпис, принт или с логото на любимия бранд, тази чанта може да притежава характер, който би разтопил дори и доскорошната чантомразка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *