Как Tim Westbrook постигат революционното съотношение между цена и качество, в полза на качеството?

Добре, да кажем че близък за теб човек скоро има рожден ден или пък друг повод, ясно е че трябва да му подариш нещо, но какво да бъде? Ето ти едно интересно ново предложение, за което сигурни сме може още да не си чувала!

Tim Westbrook е забележителна марка, която за сравнително краткото си съществуване вече успя да затвърди своето присъствие на пазара. Освен на невероятния стил, който излъчват техните модели часовници, този успех се дължи и на една друга подробност от изключителна важност – високото качество, предлагано срещу една абсолютно приемлива за подобен клас часовници цена.

Нека обърнем малко по-задълбочено внимание на това какво всъщност ще получите, закупувайки часовник Tim Westbrook. Защото външният вид на модела е видим с просто око за всекиго, но техническите спецификации са това, което определя класа на часовника.

Механизмът на часовниците Tim Westbrook е кварцов, което означава, че се задвижва с помощта на батерии. Изобретяването на кварцовите менахизми е революционен етап в развитието на часовниците изобщо, защото така те стават много по-достъпни, без да губят от своята функционалност и ефективност. Кварцовите механизми на часовниците Tim Westbrook са японски, което само по себе си говори достатъчно за тяхното качество и надеждност.

Верижките на часовниците от първата колекция на Tim Westbrook са два вида. Първите са класически каишки от качествена естествена кожа, чиито предимства е излишно да коментираме. Естествената кожа е издръжлив материал с дълъг живот, който предоставя максимален комфорт за ръката, не запарва и не задържа замърсители. Другият вид верижки са актуалните и популярни „НАТО“ каишки, който придават на часовника една по-лека, свежа и младежка визия.

Водоустойчивостта също е важно качество на часовниците Tim Westbrook.За съвременните мъже и жени е важно да имат максимална свобода на движение и действие, без да е необходимо постоянно да се притесняват за аксесоарите си. Водоустойчивостта на часовниците Tim Westbrook е до 3 АТМ, което означава, че те ще преживеят многократно наморяне, стига да не ги държите с часове под течаща вода и да не плувате с тях.

Антиалергичният гръб от висококачествена неръждаема стомана е подходящ дори за хора с подчертано чувствителна кожа, предразположени към кожни проблеми.

Защитното минерално стъкло е гаранция за безопасността и дългия живот на часовника, дори на ръката на притежател, който няма навика специално да пази тази ценна вещ.

Функциите на часовниците Tim Westbrook са точно толкова, че да са достатъчно, без да са прекалено. Те имат допълнителни малки циферблати, разположени в основния циферблат, които имат функцията на календар, хронометър и др. Стрелките на часовника имат фосфорно покритие и се зареждат от слънчевата светлина, което ги прави видими в тъмно пространство.

Както сами можете да прецените, всяко от гореизброените е атрибут на високия клас часовници. И все пак Tim Westbrook ни предлагат този набор от екстри на една съвсем достъпна цена. Как се случва това? С желание, грижа за клиента и любов към добре изглеждащия, функционален и добър часовник.

Ако снимките и описанията в статията са ти допаднали, то можеш да разгледаш моделите на марката, които се предлагат в България – ТУК. Уверяваме те, че ако избереш един от тези часовници като подарък за любим мъж със сигурност ще го направиш една идея по- щастлив! Вече го пробвахме лично, работи безотказно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *