Предимствата на чантата със средна големина

Дамската чанта – това е може би един от най-функционалните, но и несъмнено труден за избор аксесоар. Въпросът е каква чанта да изберем – вид, дизайн, размер, така че не само да посрещне нашите нужди, но и да си заслужава парите!

Затрупани сме с толкова много разновидности и ценови предложения, че изборът ни се струва меко казано невъзможен.

Когато става въпрос за ежедневна дамска чанта, то тя трябва да е достатъчно голяма, за да побира всичко необходимо – от ключове, портмоне и телефон до документи, червило и таблет, но не и прекалено голяма тип „пазарска чанта”, нали така?! Да не забравяме, че трябва да подхожда на по-строгия ни офис аутфит, а също така да изглежда шик. Ето защо мисията „дамска чанта” става все по трудна.

За всички вечно бързащи градски момичета препоръчваме дамската чанта със средна големина. Тя ще ви даде нужния комфорт и несъмнено ще побере всичките ви вещи плюс няколко допълнителни червила: ей така, за всеки случай!

дамска чанта със средна големина, побира вещи и е на добра цена в NovaChanta.com
Дамската чанта със средна големина определено придава необходимата увереност, че ще побере всичките ви необходими вещи, даже и отгоре!

Средните по размер чанти са както стилни, така и практични. Побират всичките ви необходими вещи и за разлика от големите и обемисти чанти, не ви правят да изглеждате така, все едно се връщате от пазар, а да си кажем честно, никое модерно момиче не желае този ефект.  Най-силното предимство на чантата със средна големина е, че е идеален завършек на елегантната бизнес визия!

Поради различните си форми и дизайн, тези чанти могат да се съчетават умело с минималистична, изчистена визия като черен панталон, бяла риза и блейзър.

За тези от вас, които не желаят да бъдат толкова строги в своя аутфит: можете да замените черния панталон с дънки и да добавите любимата си едноцветна чанта със средна големина. За всеки вкус – различнен дизайн чанта!

А за по-смелите и екстравагантни момичета, които биха желали да акцентират върху своята дамска чанта: можете смело да експериментирате с така актуалните този сезон чанти с флорални мотиви или пък да заложите на изчистена чанта с акцент.

И все пак предимствата на чантата със средна големина са най-вече, че побират всичко необходимо (за разлика от малките чанти), но и същевременно не са прекалено големи тип „пазарска чанта”. Могат да се намерят в различни дизайни и цветове, да подхождат идеално както на строгия офис дрескод, така и на удобната кежуал визия. Всичко зависи от вашите предпочитания. Всички наши предложения може да откриете в сайта ни – категория ДАМСКИ ЧАНТИ или на този линк директно – ЦЪК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *