красива клиента на NovaChanta.com с хубава раница купена от сайта

Раницата – удобство и стил в една дума

Нейно величество раницата навлиза с бързи темпове в гардероба на всяко модерно градско момиче и момче.Това се дължи не само на нейната практичност, но и на уникалното ѝ свежо и същевременно шик излъчване.

Трудно е да се повярва, че само преди няколко години почти единствените хора, които носеха раници ,бяха ученици, спортисти или туристи. Сякаш раниците винаги са били считани за прекалено функционални, за да ги носим в ежедневието си, а още повече да ги причисляваме за „модна находка”.

Напоследък обаче пейзажът е различен и този практичен вид чанта се превърна в златен стандарт. В забързаното ежедневие, когато сме постоянно в движение, определено се нуждаем от удобна чанта, която да е както достатъчно голяма, за да побира вещите ни, така и да е достатъчно шик и с актуално излъчване.

Една от нашите красиви клиентки позира с раничка Irminio (код на продукта R69).

Едно е сигурно – раниците се завърнаха от 90-те години на миналия век, само че с много повече блясък и разновидности.

Предимствата на backpack чантите са много, но несъмнено едни от основните са: свободни ръце, достатъчно място за побиране на всички необходими (и не чак толкова) вещи, подходящи както за работа, така и за фитнес или пък разходка в града.

В този ред на мисли: сред последните модни тенденции при раниците се открояват тези в мини вариант или така наречените „minibackpack”. Ключови думи: сладки, стилни, кожени дамски ранички. В тях ще се влюбите от пръв поглед!

Концепцията далеч не е нова, разбира се, но какво можем да очакваме, след като модният дух от 90-те години на миналия век се завръща, допълнен с нов дизайн и актуално излъчване?! Макар че не разполагат с много място за съхранение на вещи, те са изключително подходящи за спортно елегантна визия, а за по-смелите от вас: и за парти визия.

Друг основен тренд при раничките от ново поколение са тези с дисни елементи, в това число ушички, закачливи елементи и дизайни. Изключително подходящи за изчистена кежуъл визия, където раничката да е по-скоро аксесоар, който изпъква.

Малка шарена дамска раничка с очички – La Piazzetta , с нея определено няма да останеш незабелязана!

Когато говорим за стил, няма как да пропуснем и класическата раница. Тя е изчистена, най-често едноцветна и с минималистичен привкус. Носейки я, стилът и класата са ви гарантирани. Изключително подходяща е за по-строг бизнес стил.

Изчистена и красива дамска раница, подходяща за всеки стил, облекло и повод. Намери я в сайта с код – R11.

Каквато и визия да изберете за своята раничка, едно е ясно: ще се радвате на удобство и стил. Новите backpacks подхождат на всеки аутфит – към най-обикновените дънки и тениска добавяте блейзър и получавате идеалната офис визия, а вечерта заблестявате с любимата си парти рокля с допълнение мини раничка в ръка. Не е ли прекрасно?!

One thought to “Раницата – удобство и стил в една дума”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *