Трите клъча, от които се нуждаем в гардероба си

С течение на времето хората правят много промени, както в начина си на живот, така и в предпочитанията си. Същото важи и за модните аксесоари, по-специално за дамските чанти. Факт е, че жените не могат да живеят без своята чанта, ето защо Нейно величество дамската чанта се превърна едновременно в необходимост и модна находка.

Безспорно, една от най-любимите дамски чанти на всички времена е така нареченият „клъч”. Клъч чантите са малки, стилни, особено подходящи за партита. Поради неголемия си размер, те са удобни и лесни за носене. Тези кокетни прекрасни чантички са винаги актуални и се предлагат в различен дизайн, цвят и форма.

Но как да изберем най-подходящата за нас?! Ще се спрем на три основни момента, а именно: повод, цвят и дизайн, като същевременно ще представим три конкретни модела.

Малката вечерна дамска чанта

Да, класика в жанра. Ето защо всяко момиче трябва да притежава по една такава чантичка, подходяща за всяка парти визия или пък официално събитие. Тя се съчетава лесно, ако е в неутрален цвят или пък е страхотен акцент към всеки тоалет, ако обичате по-забележимите цветове.

Малка вечерна дамска чанта с допълнение лъскав принт

Такъв тип лъскав клъч е изключително подходящ за официални поводи, тъй като ще даде идеален завършек на вечерния ви тоалет. Може да заложите на изчистна рокля, но добавяйки този атрактивен аксесоар, определено ще сте звездата на събитието!

Свеж клъч с флорални мотиви или прозрачен модел

По-смелите дами могат да заложат на свеж клъч с флорални мотиви или нещо, което се набива на очи отдалеч, перфектен избор за топлите сезони – прозрачен клъч с бамбукова дръжка. Изключително подходящ за по-небрежна визия и събития без строг дрескод. Този тип клъч се съчетава еднакво добре, както с кежуъл рокля, така и с дънки, тишърт и блейзър за по-елегантно излъчване.

Трябва да отбележим, че тези така грациозни малки чантички обикновено разполагат и с дълга дръжка – за още по-голямо удобство. Есенният сезон е особено подходящ за дамите, които предпочитат да носят по този начин своята чантичка, тъй като могат да я съчетаят с кожено яке или палто.

Едно е ясно – клъчовете са оригинални и необичайни аксесоари сами по себе си. Затова при избора на подобен вид малка чантичка се ръководете най-вече от повода.

One thought to “Трите клъча, от които се нуждаем в гардероба си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *