Дамска чанта с флорален принт или как да раздвижите стила си?

С наближаването на зимния сезон дните започват да стават все по-къси, температурите: по-ниски, а нашият стайлинг: ами определено по-скучен. Как ви се струва идеята да раздвижите скучния и сив аутфит със стилен и креативен аксесоар?

Чанта във флорален принт – защо не?

Много от вас може би си мислят, че флоралният принт е запазена марка на пролетно-летния сезон и са донякъде прави, но съгласете се, че е просто прекрасно да разнообразим есенния си стайлинг с нетрадиционен аксесоар!

Тази чанта-бижу може да контрастира на цялостната визия и да бъде със свеж флорален принт или пък в ярък цвят, който да бъде акцент във вашия аутфит.

Флоралните щампи оставят усещането за ръчно рисуван пейзаж, а ярките цветове определено грабват вниманието. Този вид чанти обикновено са в един основен изчистен цвят, а върху него е изобразен съответният флорален мотив.

Ето и няколко съвета при съчетаването на чанта с принт:

Този вид чанти се съчетават идеално с  изчистен, минималистичен аутфит в класически цветове, като акцентът пада върху чантата.

Красива дамска чанта с флорален принт – Lombardy

Друга успешна комбинация е вашият тоалет да съдържа основния цвят на чантата и цвят по избор от флоралния принт.

В този ред на мисли, добре е да обърнете специално внимание и на вашите обувки. Чантата с принт се съчетава успешно с обувки в един от цветовете на принта. Перфектна комбинация, с която никога няма да сгрешите!

Съчетайте своята чанта с флорален принт на следващо ниво – когато вече се чувствате достатъчно уверени, носейки своя принт, е време да го комбинирате с друг такъв. Да, точно така! Номерът при съчетаването на два или повече флорални мотива е те да са в един размер и стил. Малките и изящни флорални елементи вървят с малки и изискани цветни принтове, а големите и смели флорални елементи отлично си съвпадат със смели тонове.

Чантата с принт е тази, която показва характер и е винаги добра идея за допълнение към монохромни тоалети.

Каквато и чанта с принт да изберете, следвайки горните съвети, ще се сдобиете с прекрасна, цветна и шик есенна визия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *