аксесоари за дамска чанта

Аксесоари за дамски чанти – как да ги ползваме?

Сигурно ще си кажеш, тези пък за какво говорят сега, то чантата не е ли аксесоар? Да, дамската чанта е може би най-важния аксесоар за една жена, но в тази статия ще говорим за аксесоари, които ползваме към чантата. Тези малки практични джаджи супер лесно с правилиня подход могат да превърнат нашата стара забравена чанта в едно ново бижу.

Аксесоарите за чанти придават нов живот на нашите дамски чанти. Ще разберете какви видове са те, как можем да ги ползваме и какви аксесоари за чанти предлагаме в нашия сайт.

От супер малки значки, щампи, фигурки, човечета и пухчета, до по-големи аксесоари като цели шалове или плюшени животинки, аксесоарите за чанти продължават да вдъхновяват много жени по целия свят, защото с една проста промяна всяка дама може да пресонализира своята чанта и да я превърне в уникално по рода си украшение.

Ето и някои основни видове аксесоари за чанта, които можеш да откриеш на сайта ни:

  • Дръжки за дамски чанти

Разполагаме с голямо разнообразие от дръжки и верижки за твоята любима дамска чанта. Изключително са полезни, когато твоята чанта има скъсана дръжка, но ти държиш да продължиш с употребата и вместо да я изхвърлиш на боклука. Или тогава, когато искаш да замениш един вид дръжка с друга, например от кожена дръжка на чанта, да преминеш към метална. По този начин много лесно можеш да превърнеш една чанта от зимна в лятна. Виж на снимките по-долу, част от нашите модели:

  • Пухчета за дамски чанти

Няма как да минем без любимите пухчета за чанти. Те са предпочитани от много дами като се носят най-вече през по-студените периоди от годината, но не само. Сладки са и се предлагат в най-различни форми, а в нашия сайт имаме дори пухче голям заек. Ето някои от най-харесваните ни модели пухчета:

  • Други видове висулки

Без значение от сезона, най-предпочитаните висулки са тези от кожа, защото лесно се съчетават с почти всеки модел чанта. Ето един от най-продаваните ни модели висулка, наличен в различни цветове.

Дамски аксесоар за чанта – кожена висулка, налична в различни цветове. Ето я тук.
  • Висулки тип ключодържател

Това са висуки за дамски чанти, които всъщност могат да се ползват и като ключодържатели и най-често се закачат някъде по металните елементи на чантата или за ципа на някой от външните джобове. Основната цел на този тип аксесоари е естетическа, да направят чантата уникална и красива. Ето някои от нашите супер свежи предложения:

  • Аксесоар за чанта 3 в 1

Този тип аксесоар за дамска чанта е малко по-обемен и често включва в себе си няколко елемента като пухена топка, кожена висулка и висулка тип ключодържател. Тоест е комбинация от предишните три типа аксесоари за чанта. Ето нещо подобно, което също може да намерите на сайта ни:

  • Аксесоари за чанта, които заместват други счупени части

Това е съвсем нова категория аксесоари за чанти, от която обаче спешно имаме нужда в България. Истината е, че е налице голям дефицит на такива елементи или пък те се продават на доста завишени цени, затова в случай, че има интерес ще започнем да предлагаме повече аксесоари от този вид. За какво става въпрос ли?

Това са аксесоари за чанти, които заместват счупени елементи като например нова закопчалка за чантата, ново краче за чантата, нова верижка, нови халкички за верижката и други подобни. Все прости неща, които могат да помогнат да продължим да носим чантата си вместо да я хвърлим директно за боклук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *