актуални и модерни дамски чанти за сезон 2022

Актуални модни тенденции в дамските чанти и ранички през сезон 2022

За пореден път модните дизайнери правят крачка напред и представят интересни тенденции за сезон 2022. Най-модерните чанти, които се появиха на ревютата на най-големите модни къщи, са микс от модни изненади, препратки към миналото и освежаващи тенденции, които са ни добре познати, с оглед на екологичния аспект на модната индустрия. Бели, черни чанти, пастелени цветове, безсмъртни шопинг чанти с цвят на карамел, пухкави чанти – това са моделите, които са актуални през този сезон.

Една от водещите тенденции сред аксесоарите като дамски чанти и ранички през сезон 2022 ще бъде бялото. Тази тенденция вече ни е позната от предишни сезони, което допълнително показва, че най-големите модни творци сега се грижат да не създават постоянно нови модни тенденции и да удължават срока на годност на популяризираните по-рано.

През зимата на 2021/2022 ще е модерно носенето на кожени чанти (както от естествена, така и от изкуствена кожа) и ще ги комбинираме с лъскави материали по тях.

Както споменахме, най-новите тенденции сред най-модерните чанти са смесица от новости и класика. Тези видове чанти са инвестиция за години напред, защото никога не излизат от мода.

Ако имате някоя от ултра-модерните цветни чанти от лятото, добрата новина е, че тенденциите в цветовете на дъгата и пастелните цветове сред тези аксесоари ще продължат и през есента и зимата. Достатъчно е да разгледате най-новите предложения на чанти в колекциите.

Цветните чанти винаги са добра идея за лятото. Моделите от снимките може да откриете в магазина ни тук.

Есенно-зимната класика под формата на чанта за пазаруване в цвят карамел още цари в списъка със задължителни неща за сезон 2022. Всяка година този тип чанти се популяризират, а този път се появиха и на модния подиум. Сливат се идеално с цветовата палитра на най-студените месеци, но и с кърваво червено под формата на например вълнен шал.

Микроскопичните чанти ни изненадаха в началото на сезон пролет-лято 2021 и бързо бяха класифицирани като временна тенденция, която ще остане в историята с най-силните слънчеви лъчи тази година. Това обаче не се случи, защото малките чанти се появиха и в най-новите колекции. Тези чанти за есен 2021 вече са на мода. 

Този сезон изберете вечноактуална чанта, която ще ви служи дълго време. Една по-скъпа покупка е по-добра от пет по-евтини, но е задължително да е с добро качество. През есента най-модерните чанти са в класически цветове. Разбира се, актуални са черното, бежовото и цвят „коняк“, които лесно можете да комбинирате с всеки стайлинг.  Изглежда професионално и ще се хареса на всяка жена, която се нуждае от просторна и елегантна дамска чанта за работа. Многото на брой джобове ще поберат много дребни предмети, а цветът на коняка ще се хармонира добре с плътно изтъкан пуловер и дънки.

Искате чанта, която допълнително да украси вашия тоалет? Добър вариант се оказва ватирана шопър чанта. Комбинира се добре с дълги вълнени палта и велурени ботуши. Вторият вариант е чанта, наподобяваща надута възглавница. Тенденцията за нея се появи преди няколко сезона. Последното предложение е плетена дамска чанта. Можете да приспособите вечния модел към всеки стайлинг, а малка шарка или изрезки ще я разнообразят допълнително.

Този сезон може да изберете също така всекидневна чанта с овална форма. Изберете модел с дълга презрамка, която можете да закачите през рамо. Интересен избор е и голямата шопър чанта, която ще побере много дребни предмети, но и стилна чанта тип „пощальон“, която ще изглежда страхотно в комбинация с масивни черни мокасини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *