малки дамски чанти на едро

Дамски чанти и дамски раници на едро

Да намериш красиви, качествени и достъпни продукти за нашия пазар не е лесна задача. На силно конкурентен пазар, какъвто е пазара за дамски чанти и дамски раници това е още по-трудно. Ние обаче се справяме успешно вече от години, така че можем да ти помогнем в тази насока. Вносител сме на дамски чанти, дамски раници, дамски портмонета и други модни аксесоари. Това ни позволява сами да избираме моделите, които предлагаме, както и да проучваме добре кое върви на пазара и кое не.

Нашите продукти на едро са подходящи за всеки бутик/магазин в страната, както и онлайн. Предлагаме голямо разнообразие от продукти и много достъпни цени. Изпращаме всички продукти с опция преглед, разбира се могат да се видят и на място в наш склад. Продуктите, които виждате на сайта ни са с високо качество и ниски цени, но най-важното е, че всички те са проверени и доказано продаваеми. Този факт не е за пренебрегване. Многократно в търговията се случва да заредите качествен продукт, към който обаче няма необходимия интерес, тоест не се вписва в конкретния пазар. Тогава продажбата на този продукт става изключително трудна, дори и невъзможна. Е при нас такива грешки не се случват.

Освен с наличните ни на склад дамски чанти на едро и раници на едро, можем да съдействаме и с внос на други продукти и модни аксесоари по Ваш избор. Предоставяме пълен набор от всички необходими документи, а фактурите които ще получите са с начислено ДДС. Нашите дамски чанти и раници на едро са без защитени права на известни марки, което ги прави свободни за продажба от всеки магазин – онлайн или стандартен. За една малка и тепърва стартираща фирма, процеса по избор на надежден доставчик/производител от чужбина и вноса на продукти, които се виждат само по снимки крие сериозни рискове. Затова оставете тази задача на нас, настанете се удобно, харесайте продукти от сайта ни, а ние ще изготвим оферта за Вас.

Предлагаме на едро ежедневни дамски чанти, нестандартни дамски чанти, летни дамски чанти, чанти за плаж, ученически раници, кожени раници, детски раници и много други видове модни аксесоари. Можем да предложим сериозни търговски отстъпки в зависимост от поръчаното количество. В случай, че проявявате интерес към нашите продукти може да ни пишете на мейла ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *