„Musthave” чанти за парти сезона

Лято е, да верно си е – слънце, плаж, море, тук-там някой гларус. Дори и в момента да сте в офиса, дори и да не планирате дълъг отпуск, лятото може да бъде наречен сезонът на партита. Излизане вечер в някой бар край морето или просто петъчна вечер в София след работа, няма значение лятото е някак красиво и игриво, то ни кара да се събираме по-често с приятелки, да се забавляваме и щуреем. Дали моминско парти или пък рожден ден, лятото носи със себе си много приятни поводи да се поглезим и да вложим доза креативност във визията си!

Днес ще си говорим за „musthave” чантите, подходящи за парти сезона или чантите, с които ще заблестим на всяко парти!

Ако и ти искаш да сияеш така, чети по-долу каква чанта би ти помогнала!

Безспорно, една от най – любимите и елегантни чанти за всички времена е така нареченият „клъч”. Тези малки, прекрасни и елегантни чантички се предлагат в различна форма и дизайн. Те са не просто стилен дамски аксесоар, а бижу, което кара целият Ви аутфит да сияе.

Когато избирате клъч за парти сезона, нека той да има някакъв лъскав принт, тъй като комбинацията е изключително подходяща за официални поводи. А и честно да си кажем, залагайки на лъскава малка чанта, нямате грижи с останалата част от тоалета, а именно вашата рокля. Тя може да бъде семпла и изчистена или пък директно да заложите на класическата малка черна рокля, която също би била идеално допълнение към вашия зашеметяващ клъч.

Когато става въпрос за парти визия, друга особено подходяща чанта за парти сезона е чантата за през рамо.

Подобно на клъч чантите, тези за през рамо също могат да бъдат елегантно допълнение към вашата изискана визия. Прекрасно се съчетават с тънко сако, готина тениска с оригинален принт, бял потник или пък свежа лятна рокля на цветя, които така или иначе са неизбежна част от лятната секси визия на всяко модерно момиче.

Чанта – акцент – елегантна дамска чанта със сребристи или златисти орнаменти, абсолютен тренд този сезон, с помощта на който ще заблестите на всяко парти.Този тип чанти са изключително подходящи за всеки летен сезон. Златистите и сребристи нюанси са универсални и се комбинират отлично с всеки аутфит. И ако все пак се чудите какъв тоалет би подхождал най-добре на подобен тип чанта, то със сигурност няма да сгрешите, ако я комбинирате с неутрални цветове като черно, бяло или кафяво. Да не забравяме и малката черна рокля, изключителен „musthave” за парти сезона и не само.

Чантата е важен избор в крайната визия, която сте подбрали за тоалета си и трябва да бъде внимателно съобразена не само с актуалните тенденции, но и с цялостното ви излъчване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *