Предимства на голямото дамско розово портмоне

Предимствата на голямото дамско портмоне

Случвало ли ви се е да сте разпилели важните си документи в четири различни чанти и три различни портмонета и непосредствено преди излизане да се опитвате отчаяно да сглобите този пъзел? Лична карта, банкови карти, шофьорска книжка, карти за градски транспорт и библиотеки, талони за отстъпки, визитки, снимки на любимите хора, любовни бележки и списък за пазаруване. Вие се въртите като ураган из дома си, търсейки едно по едно тези малки съкровища, пуфтейки и обещавайки си, че за в бъдеще ще бъдете по-организирани. Накрая ги събирате и се оказва, че в портмонето ви вече няма свободно място, където всъщност да си приберете парите.

Вероятно вече знаете какво е решението на този ужасен проблем, но нека го потвърдим официално – вие имате крещяща нужда от едно мноого голямо дамско портмоне.

Не само, че най-накрая ще съберете на едно място всичко така важно и необходимо, а вероятно ще остане място и за още. Това ще внесе в живота ви подреденост и комфорт, а и ще ви спести няколко микроинфаркта, причинени от невъзможността да откриете един или друг документ.

Голямото портмоне ще бъде по-лесно за откриване в чантата ви и по-лесно за боравене, когато сте навън. С един поглед ще можете да обхванете цялото му съдържание и без излишно ровене и суетене да откриете точно това, което търсите. Ще можете да побирате в него повече пари под формата на стотинки, без това да го деформира и да отнема от красотата на външия му вид. Никога повече няма да завирате досадното ресто в джоба си, защото портфейлът ви е твърде малък за него.

Освен че е прекрасен начин да организирате прегледно парите и личните си документи, голямото портмоне е и един много стилен аксесоар, който никога не излиза от мода. Жените с голям портфейл обикновено оставят в околните впечатление за себе си като за сериозни, земни и стабилни личности, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат. А пък вие, имайки нуждата от такъв аксесоар и избирайки подходящия, твърде вероятно сте именно такава личност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *