Subscribe now!

Искаш да знаеш кога ще имаме нови продукти или специални намаления за теб?

Абонирай се за новини от нас и ще получиш код за отстъпка на всички продукти - веднага!

Email:


Абонирай се СЕГА!
Чанти за плаж
Чанти за плаж

Обичате ли плажа? Тогава ще имате нужда от страхотна чанта, в която да носите всичките си необходими вещи! Разгледайте нашата селекция от стилни и практични и интересни чанти, идеални за един ден на плажа. Независимо дали търсите голяма чанта, в която да поберете всичко, или по-малка чанта само за кърпата и слънцезащитния крем, ние имаме точно това, от което се нуждаете. Така че грабвайте банския си костюм и се отправяйте към брега с една от нашите невероятни плажни чанти!

Независимо дали опаковате плажна чанта за дните на брега, или просто се нуждаете от допълнителен багаж, който да вземете на почивка заедно с настоящите си дрехи и аксесоари - важно е тези чанти да са леки, за да не натежават на това, което задължително трябва да се пренесе при едно пътуване. Материята е специално разработена, което помага да изсъхват нещата по-бързо, макар че най-важното е, че винаги трябва да остане и някакъв вид отличителност на шарките по чантата, защото без този детайл много от моделите просто биха се слели със заобикалящата ги среда!

Покажи:
Сортировка:

Поръчай с ОБЩА БЕЗПЛАТНА доставка от другите ни магазини:

IskamChasovnik.com - най-хубавите часовници на най-ниските цени. Поръчай с обща доставка!TvoetoBiju.com - онлайн магазин за мъжки и дамски бижута. Поръчай с обща доставка!