Subscribe now!

Искаш да знаеш кога ще имаме нови продукти или специални намаления за теб?

Абонирай се за новини от нас и ще получиш код за отстъпка на всички продукти - веднага!

Email:


Абонирай се СЕГА!
Дамски раници от плат
Дамски раници от плат

Чувствате ли се някога така, сякаш носите твърде много неща? Или че раницата ви тежи? Ако е така, тогава имате нужда от дамска раница от плат! Изработени от леки материали, нашите раници от плат са идеални за заетите дами в движение. Освен това те се предлагат в различни стилни дизайни, които отговарят на всеки вкус. Така че защо да не захвърлите старата тежка кожена раница и вместо нея да се сдобиете с приказно лека и модерна раница от плат? Ще се радвате, че сте го направили!

Повечето ни текстилни раници са доста шарени, което е гаранция и за доста по-свежо настроение на тяхната притежателка. Раниците от плат са все по-предпочитани не само сред младите хора, но и сред по-възрастни дами. Те са перфектен избор за сезоните, в които не вали толкова много дъжд като пролет и лято, та чак до късна есен. Друг голям плюс на платнените раници за разлика от по-луксозните кожени раници е, че първите са доста по-големи по размер попринцип и позволяват да носите повече неща заедно със себе си!

Покажи:
Сортировка:

Поръчай с ОБЩА БЕЗПЛАТНА доставка от другите ни магазини:

IskamChasovnik.com - най-хубавите часовници на най-ниските цени. Поръчай с обща доставка!TvoetoBiju.com - онлайн магазин за мъжки и дамски бижута. Поръчай с обща доставка!