Как да поръчам?

В основата на поръчката онлайн е да получим необходимите данни що се отнася за доставката и модела продукт, който желаете. Като имаме тези данни ние можем да изпратим пратката и Вие да я получите. Това може да стане по няколко начина, ето ги и тях:

1. Поръчка през сайта на NovaChanta.com

Все пак сме онлайн магазин и предпочитаме поръчките ни да идват през сайта. Това е доста удобно и за клиентите, защото могат да поръчат 24 часа в денонощието. Тоест нашият сайт е винаги онлайн, съответно работи и никога няма да откаже поръчката Ви. Поръчката през сайта става лесно. След като вече сте си харесали определен продукт е необходимо да го добавите в кошницата за пазаруване, това става с бутона КУПИ. Ако ще вземате повече от един продукт продължавате с пазаруването и добавяте всичко желано в кошницата, точна като в супермаркет да речем. Когато добавите всичко, което искате натискате бутона ПЛАЩАНЕ. Там Ви се визуализира всичко, което ще закупите, може да премахвате продукти или да сменяте тяхното количество. След това въвеждате необходимите данни за доставката и потвърждавате поръчката. Това е всичко!

2. Дали съм поръчал успешно?

Много хора се чудят дали информацията за тяхната поръчка е стигнала до нас. Понякога те поръчват повече от един път, а друг път не са успели изобщо да поръчат. Най-сигурният начин, по който ще разберете дали сте поръчали успешно или не е свързан с вашият е-мейл, който сте ни предоставили при поръчката. Той трябва да е валиден, тъй като точно там ще получите потвърдителен мейл от нас за успешната поръчка и нейният номер.

3. Защо цената на доставка в кошницата не се променя?

Да речем, че сте купили продукти над определената стойност и трябва да получите безплатна доставка или пък искате доставка до офис на Еконт за 3.40 лв., а цената на доставката си стои 4 лв. Това е фиксираната цена от системата и не трябва да Ви притеснява. Ако отговаряте на условията на безплатна доставка ще получите такава разбира се, без значение какво пише в кошницата Ви.

4. Ще ми се обадите ли преди да изпратите?

Ако нямаме необходимите данни за доставка или не сме сигурни дали желаете тя да бъде до офис на Еконт или до адрес, то да ние със сигурност ще Ви се обадим. Ако всичко във вашата поръчка е изрядно и ние знаем къде да изпратим продукта, то е възможно и да не Ви безпокоим преди изпращането.

5. Как да поръчам по друг начин?

- Може да поръчате директно на телефона, който виждате в сайта. Необходимо е само да се обадите в работно време, ако случайно не вдигнем веднага, то ние сами ще Ви потърсим после.

- Може да поръчате на нашият мейл адрес, който се вижда долу вдясно.

- Може да поръчате през чат формата за контакт. Важно е да въведете валиден ваш мейл, за да може да се свържем с Вас.

- Може да поръчате и през нашата фейсбук страница ТУК.

Единственото важно нещо при поръчката е да разберем кой точно продукт желаете, както и къде и за кого да го изпратим, разбира се!