как да избереш перфектния дамски портфейл?

Как да избереш перфектен за теб дамски портфейл?

Дамският портфейл е един от най-важните аксесоари на всяка жена. Той не само допълва образа й, но и служи за съхранение на пари, карти и други важни документи. Затова е важно да изберем перфектният за нас портфейл, който ще бъде удобен, функционален и същевременно стилен. В следващите няколко реда ще ви дадем полезни съвети при избора на дамски портфейл.

1. Размер и функционалност:
Първото нещо, което трябва да определите преди покупката на нов портфейл, е какъв размер и функционалности търсите. В зависимост от това какви неща обикновено носите в него, може да решите дали ви е необходим по-голям или по-малък портфейл. Също така проверете дали има достатъчно пространство за всичките ви карти, пари и други вещи, които обичате да носите със себе си.

2. Материал:
Изборът на правилния материал за дамски портфейл е от съществено значение. Кожените портфейли са издръжливи и стилни, но се нуждаят от грижа и поддръжка. Текстилните портфейли обикновено са по-леки и по-лесни за почистване, но се износват по-бързо. Изберете материал, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

3. Дизайн:
Дизайнът на портфейла е от съществено значение, тъй като той допълва визията ви и придава индивидуалност на стила ви. Има различни дизайни на портфейли – от класически и елегантни до по-модерни и оригинални. Изберете такъв, който отговаря на вашите предпочитания и стил на обличане. Супер модерни в днешно време са по-цветните портфейли с различни животинки и фигури, например.



4. Цвят:
Цветът на портфейла е също важен критерий при избора му. Изберете цвят, който се съчетава с повечето дрехи в гардероба ви, за да можете да го комбинирате лесно с различни тоалети. Не забравяйте, че ярките и нестандартни цветове могат да придадат на портфейла ви оригинален вид и да го направят по-забележим, докато класическото кафяво или черно е по-лесен избор за съчетаване с повечето дрехи, особено зимни.

5. Марка и качество:
Нещо, което трябва да отчитате при избора на дамски портфейл, е марката и качеството на продукта. Вариант едно е да инвестирате повече пари в качествен портфейл от утвърдена марка, който би следвало да издържи на времето и да ви придружава дълго. Това е по-добра опция, но не винаги марката е гаранция за качество. В нашия онлайн магазин може да откриете дамски портфейли на доста по-ниски цени от тези на известните дизайнерски марки, а част от тях са с много добро качество на изработка, което трудно отстъпва на повечето от луксозните брандове.

6. Практичност:
Накрая, но не по важност, спрете внимание на практичността на портфейла. Вземете предвид дали има достатъчно разделения и джобове за различните видове документи и карти, които обичате да носите със себе си. Също така проверете дали затварянето на портфейла е сигурно и удобно за употреба.

Следвайки тези полезни съвети при избора на дамски портфейл, може да бъдете сигурни, че ще откриете перфектният за вас аксесоар. Помислете внимателно за вашите нужди, предпочитания и стил, за да изберете портфейл, който допълва визията ви и носи щипка удоволствие в ежедневието ви.

Как да изберем подходяща ученическа раница за момиче?

Ученическата раница е верен спътник на детето през цялата година, а изборът й става все по-труден за родителите заради огромното разнообразие от модели, размери и цени. Наред с красивите дизайни обаче, е важно да обърнем внимание преди всичко на качеството на изработка, удобството и здравината на раницата, които са от основно значение за правилната стойка на ученика.

Търсенето на подходяща ученическа раница за момиче може да се превърне в цяло приключение, но съвсем не е мисията невъзможна, ако обърнем внимание на няколко специфични фактора. Какво е важно при нейния избор?

Размер на раницата според възрастта на момичето

Възрастта на ученичката има голямо значение, тъй като ръстът й е различен, количеството необходими учебници и други ученически пособия също се променя с времето, а от това зависи и какъв размер раница трябва да изберем. Ето какви са приблизителните размери според възрастта на момичето:

  • 3-4 години – 25-30 см;
  • 4-6 години – 30-35 см;
  • 5-7 години – 35-40 см;
  • 7-13 години – над 40 см;
  • 13-18 години – според предпочитанията на тийнейджъра.

Раница според теглото на момичето

Тук правилото е, че раницата за училище не трябва да тежи повече от 10% от теглото на момичето, когато е пълна с учебници, тетрадки и  други ученически принадлежности. В същото време трябва да се убедите, че избирате достатъчно здрава раница, която да издържи на товара, а той да може да се разпределя равномерно, така че да не изкривява гърба на ученичката.

Отделения и прегради

Джобовете, вътрешните отделения и преградите в ученическата раница значително улесняват подредбата на учебните пособия, затова е добре да разгледате модели с повече такива. Всеки допълнителен джоб е бонус – например, страничният за шише с вода. Такива раници са особено функционални и подпомагат добрата организация. Здравината на циповете също има значение, така че обърнете внимание и на тези малки детайли, когато търсите качествена раница за вашата ученичка.

Ергономичност

Ергономичните раници са най-добрият избор, когато говорим за здравето на детето. Анатомичният гръб, коланът за кръста, подсилените регулируеми презрамки, ще допринесат за комфорта при носене на раницата и ще подпомогнат правилното разпределяне на тежестта на нейния товар.

Дизайн

Разнообразието от красиви модели раници е наистина огромно, което често обърква родителите. Разбира се, личните предпочитания на момичето имат основно значение при избора, но все пак е добре моделът да бъде съобразен с конкретните нужди, възрастта и теглото на детето. Съветваме ви раницата да е снабдена и със светлоотразителни ленти и стикери, които ще повишат безопасността на вашата ученичка.

Добре е раницата да е изработена от леки и устойчиви материали, лесни за поддръжка и не на последно място – водоустойчиви, за да бъдат защитени ученическите вещи, които се пренасят в нея. Здравите шевове също не са за пренебрегване.

Какъвто и дизайн на раницата да предпочете момичето, винаги може да купите и допълнителни аксесоари, с които да разнообрази визията й.

По отношение на цената може да кажем, че е напълно възможно да откриете подходяща ученическа раница за момиче, която да отговаря на всички тези критерии, без да се налага да отделяте прекалено много средства за закупуването й. Освен това, препоръките са раницата да се подменя всяка година, така че моделът да съответства на възрастта и нуждите на детето. А и подрастващите девойки често сменят предпочитанията си, затова лесно бихте могли да заложите на по-бюджетно решение, без да правите компромис с качеството.

Нашите момичешки раници за училище може да видите ТУК.

предимства на неопреновите детски раници

Предимства на неопреновите детски раници

Детските раници са едни от най-важните аксесоари за малчуганите и тъй като се използват ежедневно, родителите подхождат с особено внимание към избора им.

Сред най-предпочитаните модели несъмнено са неопреновите детски раници, което се дължи на безспорните им предимства като лекота, удобство, впечатляващи дизайни, устойчивост на атмосферни влияния и здравина.

Какво представлява неопренът?

Неопренът е синтетичен каучук, създаден през 1930 година от американската компания DuPont, специализирана в производството на полимерни материали.

Неопренът като плат започва да се използва през 1953 година, когато френският учен Жорж Буш представя първия костюм, направен от тази материя.

Днес неопреновият плат се използва в производството на модни стоки, спортни облекла, обувки и аксесоари, във фармакологията, ортопедията, автомобилната индустрия и т.н.

Безспорно предимство на тази материя е, че е водоустойчива, издръжлива на температурни влияния и промени, запазва топлината на тялото и предотвратява развитието на болестотворни организми.

Любопитен факт е, че този плат има благоприятно действие върху човешкия организъм като активиране на кръвопотока, ускоряване на метаболитните процеси и премахване на токсините в тялото. Популярен е не само като основна материя за облекла за водни спортове и туризъм, но и за дрехи за отслабване.

Кои са предимствата на неопреновите детски раници?

  • Неопренът е плътен, но същевременно лек и еластичен, което подпомага поддържането на правилна позиция на тялото. Това е и основната причина неопреновите детски раници да са толкова удобни и ергономични;
  • Материята е водоустойчива, издръжлива на ултравиолетовите лъчи, не пропуска влага, изолира статичното електричество  и не се влияе от атмосферните условия;
  • Платът е устойчив на износване, избеляване и увреждане, гъвкав е, не се деформира и запазва първоначалния си външен вид;
  • Неопренът е хипоалергичен и екологичночист материал, който не вреди на околната среда;
  • Раниците от неопрен са красиви. Имат интересни дизайни и огромно разнообразие от модели, така че всяко дете може да открие своята любима раница, която да носи с удоволствие и радост;
  • Подходящи са за всеки сезон.

Съвети за грижа за неопреновите детски раници:

  • Неопреновият плат не абсорбира мръсотия, но при поява на упорити петна, е по-добре да занесете детската раница на химическо чистене;
  • Ако все пак решите да изперете раницата от неопрен у дома, то тогава използвайте вода с температура под 30°C, перете само на ръка и с меки сапуни. Заради своята водонепропускливост е добре да изперете неопреновата раница и от двете страни. Сложете аксесоара да съхне на проветриво място, по възможност без да е изложен на пряка слънчева светлина.

Каквато и раница да изберете за своя малчуган обаче, не забравяйте, че освен качествена, лека и удобна, тя трябва и да носи щастие на вашето дете. Разбира се, голямо разнообразие от сладки детски раници вече може да откриете в сайта ни NovaChanta.com

Автор: Жанета Стефанова

малки дамски чанти на едро

Дамски чанти и дамски раници на едро

Да намериш красиви, качествени и достъпни продукти за нашия пазар не е лесна задача. На силно конкурентен пазар, какъвто е пазара за дамски чанти и дамски раници това е още по-трудно. Ние обаче се справяме успешно вече от години, така че можем да ти помогнем в тази насока. Вносител сме на дамски чанти, дамски раници, дамски портмонета и други модни аксесоари. Това ни позволява сами да избираме моделите, които предлагаме, както и да проучваме добре кое върви на пазара и кое не.

Нашите продукти на едро са подходящи за всеки бутик/магазин в страната, както и онлайн. Предлагаме голямо разнообразие от продукти и много достъпни цени. Изпращаме всички продукти с опция преглед, разбира се могат да се видят и на място в наш склад. Продуктите, които виждате на сайта ни са с високо качество и ниски цени, но най-важното е, че всички те са проверени и доказано продаваеми. Този факт не е за пренебрегване. Многократно в търговията се случва да заредите качествен продукт, към който обаче няма необходимия интерес, тоест не се вписва в конкретния пазар. Тогава продажбата на този продукт става изключително трудна, дори и невъзможна. Е при нас такива грешки не се случват.

Освен с наличните ни на склад дамски чанти на едро и раници на едро, можем да съдействаме и с внос на други продукти и модни аксесоари по Ваш избор. Предоставяме пълен набор от всички необходими документи, а фактурите които ще получите са с начислено ДДС. Нашите дамски чанти и раници на едро са без защитени права на известни марки, което ги прави свободни за продажба от всеки магазин – онлайн или стандартен. За една малка и тепърва стартираща фирма, процеса по избор на надежден доставчик/производител от чужбина и вноса на продукти, които се виждат само по снимки крие сериозни рискове. Затова оставете тази задача на нас, настанете се удобно, харесайте продукти от сайта ни, а ние ще изготвим оферта за Вас.

Предлагаме на едро ежедневни дамски чанти, нестандартни дамски чанти, летни дамски чанти, чанти за плаж, ученически раници, кожени раници, детски раници и много други видове модни аксесоари. Можем да предложим сериозни търговски отстъпки в зависимост от поръчаното количество. В случай, че проявявате интерес към нашите продукти може да ни пишете на мейла ТУК.

дизайнерска дамска раница от кожа

Дизайнерски дамски раници от кожа

Наличието на дамска раница прави живота ви много по-лесен. Ако тя е и дизайнерска – начинът, по който ще се чувствате, ще е още по-приятен. Намирането на дизайнерска дамска раница, която да е подходяща за ползване във възможно най-много ситуации, не е лесна задача, ако посетите сайта ни NovaChanta.com може да откриете много нестандартни модели, които сигурно ще Ви допаднат.

Все пак, преди да пазарувате, помислете какво точно очаквате от вашата раница. Дали да е малка, голяма, шарена, универсална, дискретна и т. н. Дали държите на нея да има логото на известна дизайнерска марка или по-скоро харесвате конкретен модел, стил, цвят.

Дамските дизайнерски раници са отличен избор за тези, които ценят качеството, солидната изработка и аксесоар, който не само ще остане модерен през годините, но и ще запази перфектния си блясък. Струва си да обмислите закупуването на такава чанта.

Има период в живота на всяка жена, когато трябва да натъпче някъде цялата козметика, телефон, зарядно, детски играчки, ключове за кола и много други неща. За някои този етап започва още като малко момиченце, за други е много по-късно. Тогава, разбира се, дамите започват да се нуждаят и от дамска раница.

Търсенето на перфектната дизайнерска дамска раница е истинско предизвикателство за една жена. Предлагат се модели с различни форми, цветове, кройки и от различни фирми и дизайнери. Като общо правило, колкото по-голяма е чантата, толкова по-добре. Големите дамски раници са отличен избор за тези, които обичат да имат много неща на една ръка разстояние.

За повечето жени дамската раница е сандък със съкровища, съдържащ всичко необходимо, както редовно, така и „за всеки случай“. Нещо повече, този аксесоар позволява да се избегне натрупването на неща в джобовете. Особено защото, например, днешните телефони по отношение на размера отдавна вече не са с размерите на джобовете на дънките. Ако пък дамската ви раница е дизайнерска, тогава самата тя е едно истинско съкровище.

Как да изберем перфектната кожена дамска раница?

Много жени по света се питат: как да изберат дамска раница, която да пасне на останалата част от тоалета ви, така че да стои добре. В огромното количество дамски раници, които ще намерите на NovaChanta.com е лесно да намерите перфектната, която веднага ще ви хване окото и ще ви накара да се влюбите в нея.

Голяма или малка дамска раница?

При вземане на решение си струва да вземете предвид не само външния вид на дизайнерската дамска раница, но и нейното предназначение. Всеки случай изисква различно оборудване за вашия аксесоар. Ето защо имате нужда от нещо различно, когато отивате на сватба и съвсем различно нещо – за ежедневна употреба. След като разберете колко малки предмета искате да поберете в чантата си, помислете кой цвят ще пасне най-добре на останалата част от вашето облекло. Купуването на дамска раница с леопардови щампи за розова рокля не е най-добрата идея. Цветът и размерът обаче не са всичко. Какво още трябва да имате предвид, за да изглеждате страхотно и да имате всички необходими неща под ръка?

Стил, форма и материал

Стилът играе огромна роля при избора на правилната раница. Разбира се, говорим за вашия собствен стил, в който се чувствате добре и изглеждате привлекателно. Също така си струва да запомните колко правилен е изборът на правилната форма.

Жените обичат да са готови за всякакви събития, независимо дали става дума за дъжд, къркорещ корем, главоболие или внезапна пукнатина в шева на панталоните им.