стигат ли ми толкова чанти

Стигат ли ми чантите?

Има ли жена, която би посочила краен брой чанти за себе си? Кой ще отрече, че истинската дама трябва да бъде елегантна и да притежава колкото е възможно повече дрехи, аксесоари, обувки, козметика. Няма да се спираме на манията за трупане на чанти и други вещи, а ще изтъкнем какъв е минималният брой чанти, които жената трябва да има. Едно е ясно – числото е повече от едно. Вашето мислене може да е минималистично, но трябва се вземе под внимание, че независимо от финансовите трудности и еднообразното ежедневие, ние никога не знаем с точност какво може да ни се случи, къде биха ни поканили, на какво събитие ще се наложи да се отзовем, дали пък няма да се отправим на далечно бизнес пътуване, каква може да бъде бъдещата ни работа, дали ще има дрескод там и т. н. По-надолу са описани онези чанти, които средно трябва да има всяка жена, като няма да включваме куфари, сакове и други, използвани и от двата пола при определени поводи.

Чантите никога не стигат, ако трябва да сме честни. Има множество модели и цветове, искаме ги всички, а NovaChanta.com ни улеснява с избора им!
  • Вашата чанта за всеки ден – изборът при покупката ѝ никога не е бърз и лесен, дори да сте наясно какво харесвате. Защото това е чантата, която ви представя всеки ден, тя е част от атрибутите, които говорят за вкуса ви, дори за личността ви. Такава чанта не би трябвало да е прекалено малка, тъй като се предполага, че в нея трябва да се побират немалко нещица. Най-важното е тя да подхожда на ежедневните ви тоалети, както и да пасва на цвета и стила на връхните ви дрехи. Най-предпочитани са ахроматичните (бял и черен със съответните им нюанси) и неутралните. Качественият материал прави добро впечатление, а и вероятността да се захаби бързо е по-малка.
  • Голяма чанта – перфектната за пазаруване, поради достатъчно големия си обем. Когато избирате този тип чанта, подберете я на база удобство при носене, което се отнася и за дръжките.
Код DC81, открий я на този ЛИНК.
  1. Малка чанта с възможност за носене през рамо– тя е подходяща за случаите, в които просто излизате, без намерение да пазарувате.
  2. Раница – за необходимостта от раница може много да се напише, като главното е здравословният комфорт и функционалността, която предоставя. 
Код на продукта: R49, Виж то ТУК.
  • Вечерна, шикозна чантичка – може да бъде клъч или портмоне, със или без дръжки. Тя не допуска побиране на твърде много неща, защото не е и нужно.

И така, минималният необходим брой чанти за една дама е пет. Те описват универсалните типове чанти, с които да разполагаме при различни ситуации.

One thought to “Стигат ли ми чантите?”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *