мъжка чанта

Колко и какви чанти трябва да има един мъж

Мнозина може би ще възразят, че на един мъж не му трябва повече от една, най-много две чанти. Живеейки в XXI век разбираме, че това очевидно не е така. Не става дума за следване на модни тенденции, а за чиста необходимост от поне няколко броя различни чанти, с които всеки представител на мъжката половина на човечеството трябва да разполага. Те са следните:

Чантата за рамо е задължителна за мъжете. Този модел може да откриете на сайта ни – NovaChanta.com
  • Ежедневна мъжка чанта – аналог на дамската за всеки ден. Тя трябва да хармонира с типичния стил на обличане на притежателя ѝ. Цветовете са неутрални, черен, кафяв, сив, като ярките се избягват. Обикновено мъжете носят чантите си преметнати през рамо, което всъщност е най-удобно и „мъжествено“ в очите на околните.
  • Клъч чанта за мъж – и мъжете имат необходимост от вечерна чантичка, те също посещават партита, придружават важни делегации, спазват етикеция на официални приеми. Стилово тя може да има сходства с ежедневната, но е по-шик, с по-изчистени линии, по-малка и по-фина. Тя може да допълва идеално един бизнесмен дори през работния му ден, ако не желае непрекъснато да носи всекидневната си. В много случаи на събрания, заседания и срещи на високо равнище именно клъч чантата е задължителна и предизвиква отлично впечатление за мъжа, вместо да се представи с „оборотната“ си, преметната през рамо, колкото и да е елегантна и скъпа.
  • Чанта за лаптоп или подобен тип – т. нар. месинджър чанта. Тя би могла, също така, да прилича на дипломатическо куфарче. Важното е да побира тетрадки, листове, папки и други канцеларски материали, които са потребни на работещия интелектуалец, студент, инженер и т. н.
Код на чантата: MC10, поръчай я през сайта – NovaChanta.com
  • Раница – този тип чанта е сякаш по-предпочитана от мъжете. Ергономична и удобна, тя не е само за спорт, фитнес или дълга разходка из природата. В градски условия мъжът с раница е здравомислещият, който много държи на спортно-елегантното си излъчване или чиито занимания изискват именно раница.
  • Сак – трябва да се отбележи, че сакът не е само туристическа чанта, предназначена за двата пола. В случая за мъжа, тя има значение за част от неговите дни. Подходяща е за ходене на фитнес, дори за пазаруване, както и за кратко пътуване, а и не само. Мъжкият сак за посочените цели не е типичният платнен, с който пътуваме – първият е по-престижно изглеждащ, кожен, с красиво закопчаване и токи. Всеки мъж трябва да има този свой сак само за себе си.

Ето, че основният, необходим брой чанти за един мъж, е пет – различни по вид със своето си предназначение. Чанти за мъже може да намерите в нашият сайт на този адрес: https://novachanta.com/mujki-chanti

One thought to “Колко и какви чанти трябва да има един мъж”

  1. Аз също имам две чанти. Едната е за по-малки неща – ключове, портфейл, телефон, цигари. А другата е по-голяма. Мога да сложа в нея документи. Всяка си има приложение и случай в който да се ползва. Не е удобно да си само с една.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *