Какво мислят мъжете за дамските чанти?

Наскоро едно известно дамско списание осъществи интересно проучване свързано с дамските чанти и по-специално какво смятат за тях мъжете. Да, ако ни питат нас ние ще отговорим, че дамските чанти са съществена част от нашият живот. Те са като къщичката на костенурката, без която тя не може. Е да ние все още не живеем или спим в чантите си, но това което има в тях обикновенно е много важно за нас, както и самият дизайн на този аксесоар. Мъжете трудно биха ни разбрали, точно затова техните коментари са доста интересни и забавни, част от тях може да откриете в тази статия тук.

мъжете коментират дамските чанти

Разбира се мъжкото мнение не винаги е от съществено значение, но пък няма как и да минем без него. Мъжете на първо време се чудят как е възможно да побираме толкова много неща в една чанта. В нашите чанти наистина има множество работи, като започнем от козметика, минем през химикали, различни хапчета, гребен и още какво ли не. Истинско чудо понякога е, че въпреки огромният хаос в чантите ни, ние винаги намираме точно това, което търсим.

„Чантите всъщност са портфейли, само че огромни.“  Така смятат част от мъжете в проучването. Разбира се те няма как да ни разберат. Естествено че чантите нямат нищо общо с портфейла, но върви да им го обясниш. Тази част от мъжкото съсловие смята, че дамските чанти са трудни за употреба и не са никак практични.

дамските чанти през погледа на мъжете

„Единствената причина да ползват такива големи чанти е да носят дамските си работи.“- Е да ама не мили мъже. Няма как да се съгласим тъй като дамските превръзки или пък тампоните не заемат чак толкова много място. Разберете просто, че носим дамски чанти, защото са практични в тях можем да сложим много неща и същевременно се вписват чудесно в стила ни.

„В тая голяма чанта трябва да има място и за моя телефон и неща, нали?“- Това е положението, ако си имате гадже и отивате някъде на разходка е твърде вероятно да се наложи да мъкнете и неговите работи във вашата чанта.

„Защо в едната чанта има друга?“- Мъжете понякога не правят разлика между някои съществени неща. Така например не може да разберат разликата между дамска чанта и несесер в чантата.

Да определено мъжете са странни понякога и тяхното мнение е комично. Но въпреки това ние не можем без тях, но също не можем и без дамски чанти. Така че трябва някак си двете неща да ги комбинираме. Ако може без конфликти разбира се.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *