как трябва да изглежда нашата парти чанта

Най-важното при избор на чантичка за парти – какво да съобразим?

Като едни съвременни Пепеляшки, ние също обичаме да посещаваме тържества, на които винаги се стремим да блеснем. При облеклата за такива поводи нищо не следва да е както през останалите дни и вечери – и роклята е шикозна, и бижутата са повече, и прическата е по-скъпа и различна…

как трябва да изглежда нашата парти чанта

Чантата също е нетипична. Някъде ще чуете да я наричат „чантичка за парти“, другаде „чанта-портмоне“ или „чанта-плик“, а може и просто клъч. Какви са отличителните характеристики на чантичките за празненство и от какво да се ръководим, когато избираме за себе си чанта за специалното събитие?

 

  • Материя на основното тяло – добре е чантичката да е лъскава, забележима, качествена, най-често лачена. Трябва да се вижда ясно, стилово да отговаря на тоалета ви. При лачени обувки е добре и чантичката да е лачена или поне с елементи от лак.
Ето едно подходящо предложение от сайта ни: КОД DC77
Ето едно подходящо предложение от сайта ни: КОД DC77 има го в червено или черно, цената е изгодна, за да разгледаш продукта – натисни върху снимката!
  • Материал на дръжката – най-удобно, при това много красиво, е използването на верижна презрамка на чантата за парти. Тя подчертава деликатността на раменете, нежността на шията и не се натрапва цветово върху телесния цвят на ръката ви. Перфектно съчетание би било жълт цвят на веригата и пръстен от жълто злато например. Може изобщо да няма дръжки, тогава говорим за т. нар. клъч, чанта-плик или чанта-портмоне. Това зависи от вашето лично удобство. Този тип чанти подчертават грацията на китката ви и също добавят прелест към тоалета ви.
  • Закопчаване – счита се, че на едно парти едва ли ще се намерят джебчии, затова чантичките за такива поводи най-често имат лесна закопчалка. Токата е красива, допълва дръжките и цвета на основното тяло. И действително, постарайте се да изберете лесноотваряема тока, тъй като не би било приятно преживяване да ви се наложи да отваряте чантичката си с усилие, което би довело до разсипване на съдържанието или дори повреда на самата чанта.
  • Цветът – абсолютно съобразен с облеклото! Или с цвета на обувките. Най-правилната комбинация е еднакъв цвят на обувките и на чантата, което говори за перфектен вкус. В краен случай може цветово да се доближават, но е добре да има загатване, че чантичката е купена точно за тази рокля или костюм или именно за тези обувки. Разбира се може чантата да е акцент на облеклото ви и рязко да контрастира с цвета му. Пример за това е тази жълта чантичка, която може да откриете в сайта ни. Вижте я на снимката по-долу, с нея трудно ще останете незабелязани:
жълта вечерна дамска клъч чанта
Красива дамска чанта за екстравагантни дами. Код на продукта: DC46 – цъкни върху снимката, за да го отвориш в магазина!

 

  • Стил – при чантичките за парти разнообразието е най-голямо. Едва ли ще ви се наложи да се лутате в търсене, а по-скоро ще ви затрудни огромният избор на форми и ефекти. Правилото отново е: съобразяване с тоалета! Има ли цветя по роклята ви, изберете чантичка с цвете; при класическа рокля – класическа форма и на чантата. Ето го и последното предложение от нас, надяваме се, че сме помогнали с избора:
дамска чанта за дискотеки и купони
Най-добрата парти чанта за сезона – доказано е вече! Код на продукта DC79. Цена – невероятно ниска. Вземи я СЕГА!
Код на продукта DC79. Цена – невероятно ниска. Вземи я СЕГА!

 

One thought to “Най-важното при избор на чантичка за парти – какво да съобразим?”

  1. Много практични съвети, благодаря! И готини модели чанти имате също!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *